Handelsbetingelser

Fragt

Da produkterne skal fra Bali til Danmark, er der leveringstid på produkterne, ligesom køb foretages som forudbestillinger. 

Ønsker du FRI FRAGT, kan du afhente dit møbel selv, når det lander i København.

Derudover tilbyder vi fragt med DAO pakkepost, som typisk tager 1-4 dage fra produktet er kommet til København. Pakken vil så blive leveret til nærmeste DAO pakkepost. Vi tager forbehold for, at tingene kan blive forsinkede på grund af skibsfragt, viderelevering i Danmark eller force majeur. 

Pris:
– Levering af pakke på mellem 1-3 kg: 60 kroner.

– Levering af pakke på mellem 3-10 kg: 75 kroner.

Salg

Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Den oplyste pris på bestillingstidspunktet er den gældende.


Betaling

Du kan handle med:

MobilePay

Dankort & Visa/Dankort

Visa & Visa Electron

Mastercard

Kort -og bankgebyrer oplyses inden køb. Transaktionsgebyrer overstiger ikke de af PBS fastsatte gebyrer. 

Vi trækker pengene, når varen bestilles.

Reklamation og returnering af varer

Bali-Bali giver 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Den dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening eller dårlig vedligeholdelse. Hvis du finder en fejl eller mangel, når du undersøger din vare, så skriv til os indenfor rimelig tid på silke@bali-bali.dk. Så kan du efterfølgende returnere varen, så den kan blive repareret eller byttet til en anden. Hvis der opstår reklamationssager, så dækker Bali-Bali omkostningerne i rimeligt omfang. Da alle produkter er lavet i hånden, omfatter reklamation ikke små farveforskelle eller afvigelser.

Ved returnering så skriv gerne til: 

Email: silke@bali-bali.dk

Der modtages ikke pakker sendt per efterkrav.

Fortrydelsesret

Alle varer på Bali-Bali er varer, som vi får produceret specielt til dig. Efter gældende lovgivning  i Forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved bestillingskøb.

Bali-Bali.dk

Virksomhedsnavn: Bali Bali
Adresse: Dronningensvej 28, DK-2000 Frederiksberg C 
Cvr: 39170604
Email: silke@bali-bali.dk

Copy link
Powered by Social Snap