Persondatapolitik

Dine personlige oplysninger

For at kunne købe ting på Bali-Bali, skal du registrere dig med de her oplysninger:

Dit navn, adresse, telefonnummer og email-adresse.
Det skal du, så vi kan levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Bali-Bali og opbevares i fem år i henhold til bogføringsloven. Herefter sletter vi oplysningerne.


Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser. Det sker, sådan at din computer bliver genkendt, hvis du besøger hjemmesiden igen. Vi bruger også cookies til at samle information om, hvordan hjemmesiden bliver brugt – men ikke til at indsamle informationer om dig som bruger. I vores cookies er der ikke gemt personlige oplysninger, og de bliver ikke videresolgt til andre.Vores cookies indeholder heller ikke virus. Cookies fungerer på den måde, at de sletter sig selv efter nogle måneder (præcis hvor mange varierer), men de fornyes efter hvert besøg.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Du kan se hvordan her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv giver tilsagn til det, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller tilmelding til nyhedsmail. Ved at benytte hjemmesiden her, accepterer du, at Bali-Bali bruger dine personoplysninger på denne måde.

Du har til enhver tid ret til at gøre indvendinger mod registreringen, ligesom du har ret til at se, hvilke oplysninger, der er registreret om dig i henhold til persondataloven.
Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Email: dt@datatilsynet.dk.
Har du øvrige spørgsmål, er du velkommen til at kontakte den IT-ansvarlige Silke Bock Vibholt på stoetbali@gmail.com.
Ved at bruge denne hjemmeside www.bali-bali.dk accepterer du, at Bali-Bali behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Bali-Bali.dk

Virksomhedsnavn: Bali Bali
Adresse: Dronningensvej 28, DK-2000 Frederiksberg C 
Cvr: 39170604
Email: silke@bali-bali.dk

Copy link
Powered by Social Snap